Fudbal nema granice. Lepa vest nam stiže iz Francuske. Milan Biševac, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je kasnije ostavio dubok trag u francuskom fudbalu, ugostio je mlade fudbalere iz Srbije i delegaciju opštine Čajetina u Lionu. Najbolji mladi igrači iz Srbije koji su ranije bili na kampu, družili su se sa vršnjacima iz FK Olimpik Lion. Ispred opštine Čajetina u Lionu su boravili Vladimir Živanović (direktor Turističke organizacije Zlatibor) i Nikola Novaković (direktor Turističko rekreativnog centra Zlatibor). Oni su imali prijem kod vlasnika Olimpik Liona i obišli su velelepni stadion.
Milan Biševac je u Francuskoj igrao od 2007. do 2018. godine. Nosio je dresove Lansa, Valensija, Pari ser Žermena, Olimpik Liona i Meca. Za Valensijan je odigrao čak 100 mečeva a za Lion 76. Živi na relaciji Francuska – Srbija a već treću godinu zaredom, organizuje svoj fudbalski kamp na Zlatiboru  ,,Foot Elite camp,,.
Po povratku iz Francuske, Biševac je posetio Čajetinu i predsedniku opštine Milanu Stamatoviću uručio je dres PSŽ. Ove godine kamp počinje osmog jula, a na njemu će učestvovati mladi fudbaleri iz Srbije i zemalja okruženja.
Foto Privatna arhiva